Skibsted Foto (Fotostudiet) holder åbent efter aftale, send gerne en mail så finder vi en tid.

FAQ

Her på siden får du svar på mange af de spørgsmål der kan komme i forbindelse med en fotografering, eller anden opgave hos Skibsted Foto.

Når der skal vælges billeder, aftaler vi på dagen om det kan gøres med det samme, eller indenfor kort tid.

Skulle der være spørgsmål som ikke besvares her på siden, så send endelig en mail.

 

PRISER

Alle priserne er inkl. moms, redigering af billederne og udlevering af digitale filer (jpg filer, ikke print på papir), men eksl. transport uden for Horsens (4 kr. pr. kørt km. frem og tilbage) , med mindre andet er aftalt.

Priserne er ved almindelige billeder i farve eller sort/hvid, er der specielle ønsker om Sepiatone eller ønske om billeder både i farve og sort/hvid, skal det gerne aftales inden vi går i gang, da der bliver lagt et tillæg på den aftalte pris.

Ved bryllupsbilleder er alle billeder som udgangspunkt i farve, nogle udvalgte billeder laves i sort/hvid eller anden ønsket tonefarve.

Alle bestilte billeder udleveres (efter aftalt redigeringstid) digitalt i ønskede størrelse/mål på USB-stik (medbragt) eller via Dropbox. USB-stik kan købes til 40-85 kr. ved Skibsted Foto.

Skibsted Foto udleverer desværre ikke uredigerede billeder. Som minimum er billederne beskåret og let redigeret.

Alle priserne på hjemmesiden er vejledende, der kan forekomme ændringer af priserne. Priser og tilbudspakker bliver reguleret 1-2 gange om året, så hold øje med hjemmesiden, eller ring hvis du er i tvivl om din betaling.

REGLER OG ANSVAR I STUDIET

Det er til enhver tid kundens ansvar, at sørge for at børn og babyer ikke kommer til skade ved ophold i studiet. Skibsted Foto kommer med vejledning til sikkerhed under fotograferingen, så fotograferingen kan foregå sikkert og det kan blive en succesfuld oplevelse for alle.

Det er vigtigt at forældre holder øje med børn som venter på at blive fotograferet. Børnenes sikkerhed i studiet er forældrenes ansvar, udstyret i studiet er Skibsted Fotos ansvar, også i tilfælde af at noget går i stykker.

FJERNELSE AF AR, STRÆKMÆRKER OG SAMMENSÆTNING AF FLERE BILLEDER

Hvis der er ønsker om yderligere redigering af f.eks. fjernelse af skoldkopper, sår, ar (strækmærker), sammensætning af flere billeder eller kombineret sort/hvid og farvebillede, så aftales et tillæg til prisen alt efter omfang.

AFBUD OG SYGDOM

Når du bestiller en almindelig tid til fotografering i studie, har du altid den mulighed at den aftalte tid kan skubbes eller aflyses hvis der forekommer sygdom eller anden forhindring, dog skal aflysning helst ske senest dagen inden den aftalte tid og på sms eller opringning..

Ved aflysning af bryllupsbilleder, konfirmation og andre fotograferinger af begivenheder i weekenderne, skal der aflyses pr. telefon eller mail 30 dage inden aftalen, så Skibsted Foto kan indgå nye aftaler den pågældende dag. Hvis der ikke aflyses i tide, påregnes det at betale det halve af hvad opgaveprisen lyder på, dvs. konfirmationsbilleder til 2000,00kr , ved afbud 29 til 0 dage før konfirmationen betales der 1000,00kr.

Det har desværre været nødvendigt at lave denne gebyrtilføjelse.

Skulle det ske at Skibsted Foto er nødsaget til at aflyse en aftale p.g.a. alvorlig sygdom eller dødsfald af nær familie, vil det indbetalte Depositum/reserveringsbeløb selvfølgelig returneres så hurtig som det er muligt. Ingen ønsker at skulle aflyse en aftale og Skibsted Foto vil gøre alt for at afhjælpe, og prøve finde en anden fotograf til at løse opgaven. Dog kan Skibsted Foto ikke stå til ansvar overfor andre fotografers timesats og deres pris på div. fotografiske opgaver.

KONFIRMATION

Reserveringsbeløb/betaling – når konfirmationsdatoen er fastsat og datoen er booket i SKIBSTED FOTO kalender (det foregår via mail) vil der når detaljerne omkring konfirmationen og fotografering er på plads blive sendt en faktura til kunden med de oplysninger og detaljer som der er aftalt omkring dagen. Det vil også være muligt af betale Fakturaen fra denne dag og frem til 14 dage før fotograferingen.

BRYLLUP

Depositum/reserveringsbeløb lyder på det ½ af den aftalte pris og betales senest 30 dage inden brylluppet.

Det resterende beløb betales senest på dagen for fotograferingen, men gerne før.

Depositum/reserveringsbeløb refunderes ikke ved kundens aflysning, beløbet kan flyttes med til ny dato hvis datoen er ændret pga. særlige omstændigheder.

RETTIGHEDER

Alle rettigheder til billeder og tekst tilhører Skibsted Foto, Skibsted Foto kan til enhver tid ændre og rette i forretningsbetingelserne. Alle aftaler er underlagt de gældende forretning betingelser. Forretningsbetingelserne er altid vedhæftet Fakturaen.

Er det ikke muligt at godkende/acceptere/overholde forretningsbetingelserne skal det straks oplyses på Kontakt@skibsted-foto.dk

Med venlig hilsen
Charlotte Skibsted
Skibsted Foto
22-02-2021

KONTO OG MOBILEPAY

Betaling foregår ved at overføre det aftalte beløb på fakturaen til konto: 4727  4727856331 eller på MobilePay 29216850.

Ved alm. studiefotografering kan der betales med det samme, eller indenfor 8 dage/levering af de bestilte filer/print/varer etc. 

REKLAME OG MARKEDSFØRING

Billeder som skal bruges til reklame eller anden form for offentlig brug f.eks. markedsføring af et produkt, kan bestilles efter aftale.

Hvis der ved en erhvervsopgave ønskes udlevering af RAW filer skal det aftales det inden opgaven er påbegyndt.
Skibsted Foto udleverer desværre ikke billeder som er uredigeret eller RAWfiler til private.

FLERE OPGAVER SAMME STED/TID

Hvis der skal tages billeder til ride stævne, konfirmation eller eventbilleder af f.eks. en rytter, danser eller sportsudøver, vil jeg tage mig retten til at indgå flere aftaler det pågældende sted.
Det er både til fordel for Jer og andre som kunne have lyst til at få taget billeder. Der kan udregnes et tilbud ved flere opgaver samme sted.

RETURRET

Når kundens fotografering er overstået og der er lavet aftale om levering af de digitale filer er aftalen bindende og der er ikke returret på de digitale filer, eller på studietiden. Fejl og mangler skal oplyses inden for de første 14 dage efter modtagelsen.
Skulle der være fejl eller mangler ved de leverede billeder, vil Skibsted Foto udbedre fejlen så hurtig som muligt. Skulle det ikke være muligt vil der blive tilbudt et tilsvarende billede. Det er altid en fordel at kigge de modtaget filer igennem, så en fejl kan opdages og rettes med det samme.
Det er selvfølgelige altid i Skibsted Fotos interesse at afhjælpe med hvad problemer der kunne opstå med dropbox eller bestilling af billeder, men det er ikke Skibsted Fotos ansvar hvis de modtaget billederne forsvinder fra Kundens computer eller hvis billederne bestilles hos en fotohandler i forkert format. Skibsted Foto yder ingen garanti efter billederne er downloadede til kundens computer.

EJENDOMSRET OG OPHAVSRET M.V.

Digitale billedefiler købt hos Skibsted Foto må køber kopiere og printe i så mange eksemplar som der ønskes, køber har brugsretten til billedfilerne. Køber har ikke ret til at ændre billederne (flippe vandmærke væk, eller sætte et “Filter” på, eller videresælge billederne til 3.part. Billeder taget af Skibsted Foto må kun bruges i konkurrencer med skriftlig godkendelse fra Skibsted Foto.

Billedfiler som er i dropbox til gennemgang/udvælgelse i mappen ”Prøvebilleder” med vandmærke påtrykt ”prøvebillede” må kun bruges til gennemsyn. Bruges billedefiler med vandmærke som ”prøvebillede” alligevel til print eller på sociale medier UDEN aftale med Skibsted Foto, vil dette blive tolket som brud på brugsret og ophavsretsloven og kan faktureres med 750kr. pr. Brugt billede fil. + 750kr. i tillæg for ikke at have tilladelse til at bruge billedet.

Reklame og markedsføring

Billeder som skal bruges til reklame eller anden form for offentlig brug f.eks. markedsføring af et produkt, kan bestilles efter aftale. Alle tilbud der gives har en udløbsfrist som fremgår af tilbuddet. Hvis kunden ønsker at ændre i et tilbud, fremsendes et nyt tilbud.

ÆNDRINGER af igangværende opgave

Ønsker kunden en ændring på en igangværende opgave, kan der påregnes at det vil koste ekstra for disse ændringer, og en skønnet merpris vil blive fremsendt, inden der tages yderligere stilling til den fremadrettede arbejdsopgave.

RAW-FILER

Hvis der ved en erhvervsopgave ønskes udlevering af RAW filer og hermed også ret til selv at redigere i billedfilerne skal det aftales inden opgaven er påbegyndt.

Da vi lever i en tid med Covid-19, kan der komme ændringer i hvordan vi skal forholde os til forskellige situationer mht samvær mv.

Der tages hensyn til at der kan komme ændringer, som gør at et planlagt arrangement skal skubbes, eller laves om. Jeg tager selvfølgelig højde for at aftalte tider må skubbes.

Hvis der er større udbrud af corona og regler og retningslinjer bliver skærpet, kan Skibsted Foto ikke bære ansvar, hvis aftalte tider må aflyses.

Skibsted Foto kan heller ikke refunderer gavekort og indbetalte beløb til f.eks. månedsfotograferinger, skulle det ske at jeg Charlotte Skibsted bliver syg i længere tid. Det er altid muligt at få gavekort eller tilgodebevis på indbetalte beløb.

Vi passer på hinanden og håber selvfølgelig ikke at det bliver nødvendigt.

GDPR

Alle personlige oplysninger og kundedata behandles fortroligt og videre gives ikke til andre. Jeres billeder vil ikke blive brugt til markedsføring (på hjemmesiden, Facebook og Instagram), medmindre I på forhånd har givet tilladelse hertil. Jeres data og billeder gemmes af Skibsted Foto, tilladelsen gives når I udfylder kontaktformular og aftaler fotografering. Tilladelsen om opbevaring af billeder og kontakt oplysninger kan til enhver tid trækkes tilbage, og alt data vil blive slettet.

Hvis du som firma eller privatperson/arrangør har hyret Skibsted Foto til at udfører en opgave, er det din/jeres ansvar at sørge for samtykke fra alle implicerede personer i billedet. Det sidst nævnte ansvar kan også udføres af Skibsted Foto, men kun ved foregående aftale inden opgavens start.

Navn, adresse, telefonnummer, samt mail adresse, vil blive gemt i 5år i et sikkert regnskabssystem, Under det løbende aftaleforhold opbevares de oplysninger, vi har indsamlet på dig i vores IT-system, hvorefter personoplysningerne arkiveres.

Dine personoplysninger vil som udgangspunkt efter gældende regler blive opbevaret hos Skibsted Foto. Ved ophør som kunde ved

Skibsted Foto vil dine personoplysninger blive opbevaret i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår.

Hvis du har indsigelser med hensyn til behandling/opbevaring af dine personoplysninger hos Skibsted Foto kan dette ske til

Datatilsynet:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5

1300 København K

Telefon: 33 19 32 00

E-mail: dt@datatilsynet.dk

 

COOKIES

Alle hjemmesider har brug for Cookies for at fungerer. Du han vælge kun at accepterer de cookies der er strengt nødvendige.

 

Third-party services

Google Maps

Google Fonts

 

Oversigt over fortrolighed & Privatlivspolitik

Dette websted bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse.

Cookie oplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner som at genkende dig, når du vender tilbage til vores websted og hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner på webstedet du finder mest interessante og nyttige. Læs mere om  Privatlivspolitik.

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Strengt Nødvendige Cookies

Strengt nødvendigt cookie skal være aktiveret på alle tidspunkter, så vi kan gemme dine præferencer for cookie-indstillinger.

Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.

Cookie Politik

Dette websted bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse.  Cookieoplysninger  gemmes i din browser og udfører funktioner som at genkende dig, når du vender tilbage til vores websted og hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner på webstedet du finder mest interessante og nyttige.

Læs mere om GDBR og Cookies på  Datatilsynets hjemmeside